DAHEB

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1190 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daheb. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 23:22 Broodje falafel qua smaak oke. Maar nauwelijks eetbaar want viel uit elkaar.
2 nov 2022 om 22:10 Ach wat was het toch weer een lekkere pizza. Ik zit m’n vingers er nóg bij af te likken.
28 okt 2022 om 3:32 Tijd bezorging te lang, vlees droog
22 okt 2022 om 18:50 De pizza,s waren heerlijk ik zou blijven bestellen bij jullie Groetjes van Jessica
22 okt 2022 om 0:22 goed lekker en broodjes altijd warm
8 okt 2022 om 23:03 Pasta was prima
8 okt 2022 om 12:09 Perfecte pizza’s
30 sep 2022 om 7:31 Goeie pizza’s. Btw op de bon ontbreekt wat wel handiger zou zijn.
25 aug 2022 om 20:20 Patat was slap, doorweekt en geen smaak. We kregen een ‘kip schnitzel’ die je ook zo bij de lidl kan kopen, totaal geen kwaliteit. 75 minuten gewacht op het eten en dan krijg je dit, erg teleurstellend.
25 aug 2022 om 19:57 Smaak van de pizza was prima. Helaas was het wel een zooitje en was het saus bakje over de pizza heen gesmolten.
21 aug 2022 om 21:05 Calzone verbrand,pizza keiharde korst, bezorgtijd meer als 90 minuten,als je belt hebben ze het druk,druk.Begin dan geen zaak!